Van de zomer vroeg Maurice de Bruijn van Connectic ons of we zijn website wilde restylen. Uiteraard willen we dat, maar na het toesturen van diverse websites die we reeds hebben mogen maken, was Maurice niet echt stil. Hij wilde wat anders, iets flitsender. Hij wilde geen statische 'saaie' website. Daarin zijn we zeker geslaagd, in samenwerking met fotograaf Richard Sinte Maartensdijk was het project een visueel een genot om aan te werken! Zie hier het resultaat: https://connectic.nl/

Eén van de redenen waarom we met Joomla websites werken is dat ze door de klant zelf kunnen worden bijgehouden. Zo ook voor Roblaco te Zwijndrecht hebben we een website mogen maken, om hun branche wat visueel aantrekkelijker over te laten komen. De nieuwe projecten houden ze dan keurig netjes zelf bij.

Piet Kreuk van Arie Kreuk Transport benaderde ons dat hij met spoed een vernieuwde website nodig had ivm een beurs die in de eerste week van januari starte. Daar draaien we onze hand niet voor om, rond de feestdagen doorgewerkt en voor de beurs was de gewenste website online.

Voor stichting Help Eens Een Handje houden we de website al sinds de beginjaren van internet bij. Inmiddels is deze website uitgegroeid met complete aanmeldingsformulieren tbv de truckersrit voor de vrijwilligers, truckers en deelnemers, een gekoppelde database, mogelijkheid tot doneren met Ideal etc. etc.