Niet alleen op Valkenburg Ridderkerk kunt u bouwen als het om verbouwen of aanbouw gaat, maar ook op Sanders kunt u bouwen als u een website nodig heeft!

Eén van de redenen waarom we met Joomla websites werken is dat ze door de klant zelf kunnen worden bijgehouden. Zo ook voor Roblaco te Zwijndrecht hebben we een website mogen maken, om hun branche wat visueel aantrekkelijker over te laten komen. De nieuwe projecten houden ze dan keurig netjes zelf bij.

Happen en Stappen te Papendrecht werd naar een hoger niveau getild door hun kok Bart Ponte. In opdracht van Pleun de Vlaming en Bart mochten wij een nieuwe website voor hun maken. Door een professionele fotoshoot was dit grafisch gezien een genot om aan te werken. De website is o.a. ook voorzien van een 'Iens' reserveringsmodule en is voorzien van alle gemakken voor een restaurant zoals referenties en menukaart e.d.

Voor de culinaire make-over van Restaurant Sint Joris naar Bij Wil, hebben we niet alleen een nieuwe huisstijl gemaakt, maar ook werd de website onder handen genomen.

Eind vorig jaar hebben we een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Happy Fruit. Happy Fruit is een onderdeel van Fruit Market International en is meer gericht op de consument. Zowel voor Happy Fruit als Fruit Market International hebben we één complete website gemaakt, waar bijna iedere pagina een andere uitstraling heeft en is tevens meertalig opgezet.

Piet Kreuk van Arie Kreuk Transport benaderde ons dat hij met spoed een vernieuwde website nodig had ivm een beurs die in de eerste week van januari starte. Daar draaien we onze hand niet voor om, rond de feestdagen doorgewerkt en voor de beurs was de gewenste website online.

Voor stichting Help Eens Een Handje houden we de website al sinds de beginjaren van internet bij. Inmiddels is deze website uitgegroeid met complete aanmeldingsformulieren tbv de truckersrit voor de vrijwilligers, truckers en deelnemers, een gekoppelde database, mogelijkheid tot doneren met Ideal etc. etc.

Voor Boogerd Reinigingstechniek Ridderkerk hebben we een uitgebreide website mogen maken met de volledige catalogus in verwerkt. Nieuwe uitdaging is er inmiddels bijgekomen, we mogen er een webshop aan gaan koppelen.

Den Otter Kantoorpartners had een actie bedacht die ze bij hun klanten onder de aandacht wilde brengen. Lang zitten is niet bevorderlijk voor de gezondheid. Van hun leverancier waren er een aantal nieuwe werkplekken geïntroduceerd, zoals staand werken of fietsen tijdens je werk (onder je bureau). Daarvoor hadden ze een open dag georganiseerd bij deze leverancier. Niet alleen hebben wij een tijdelijke website mogen maken, maar ook de uitnodigingen/mailing.

In 2010 waren we voor Applicatietechniek van der Wal gestart met een Joomla website. 3 jaar later was Richard van der Wal toe aan een vernieuwde website. Hij had een tekstschrijfster onder de arm genomen en samen hebben we gewerkt aan een hele uitgebreide website. Esther Groenewegen van Essentie zorgde voor de juiste teksten en dat het achter de schermen kwa metatags e.d. allemaal klopte, wij zorgde voor het grafische werk. Het resultaat mag er nog steeds zijn.