Laatste Vormgeving Nieuws

Grid List

Waarom ik dit werk nog steeds na ruim 25 jaar nog steeds met evenveel plezier doe als in het begin? Is de samenwerking en het vertrouwen van de klant, wanneer ze mij volledig de vrije hand geven en vervolgens het eindresultaat in werkelijkheid nog mooier is dan op m'n beeldscherm! Zo ging het ook met de heren van LifeLine Ridderkerk, Arie Klootwijk en Co Snijders.

De naam doet je anders vermoeden, maar is inmiddels hier in Ridderkerk een bekend begrip. Patricia Heykoop runt samen met haar man Ray en Franse Bull Arie een winkel met Fashion en Gifts. Ze vroeg ons eens naar haar logo te kijken en deze te restylen. Het logo wat ze had was nog niet geheel naar wens. Zo geschiedde, geheel in eigen stijl.

Pannenkoeken boerderij Brinkzicht is een gezellig familierestaurant in een prachtige authentieke Drentse boerderij, gelegen midden in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. De afgelopen 23 jaar lag de hoofdzaak hoofdzakelijk op oudere gasten, fietser, en wandelaars. De doelstelling was om naast de huidige gasten, meer te focussen op jongere gezinnen. Om dit te bereiken kreeg het interieur en exterieur een flinke facelift.

Deze heerlijke zoete delicatessen zijn op ambachtelijke wijze gemaakt door de Siciliaanse banketbakker van Dolci Siciliani. En daar hoort natuurlijk een idem dito mooi ontworpen folder bij. Interesse in de Glutenvrije koffiekoekjes? Kijk op www.dolci-siciliani.nl voor meer informatie.

Sanders verzorgd meerdere keren per jaar de bulletins voor de Oudheidkamer. Niet alleen de opmaak maar ook het drukwerk. De laatste van 2016 was wel héél bijzonder, de maar liefst 92 pagina's tellende bulletin werd zelfs in full colour gedrukt!

Duurzaamheidsfabriek Dordrecht vroeg ons in september hun Beleidsplan digitaal te produceren. Wij zouden Sanders niet zijn als we dit niet gelijk in een mooi jasje zouden gieten

In de installatie-sector wordt het steeds moeilijker om aan de juiste mensen te komen. Dit ervaart KNOL installaties ook. Het is erg moeilijk om monteurs te vinden en vroegen Sanders om hulp om tussen alles nog op te vallen. Zo hebben we voor een banner gezorgd op 'vacaturebank', hebben we de website en Facebook pagina aangepast en een ontwerp voor op de bedrijfswagens. Nou, dat valt toch zeker op zo! Zie hun facebook pagina of hun website.

Door gemeente Ridderkerk waren we gevraagd of we de spread in de Blauwkai visueel iets 'spannender' konden opmaken. Aangezien het om de 'Feestdagen' gaat, mag het best wat feestelijker eruit zien. Voor de opsommingen hebben we voor een speelse tijdlijn gekozen en 'Rond de Feestdagen' genoemd. Ook voor de 'Tips' zijn er afzonderlijke icoontjes gemaakt. In de editie ervoor hebben we ook '10 Tips van de Brandweer tijdens de Feestdagen' met eigen gemaakte icoontjes.

9 van de 10x hebben advertenties haast, zij worden op het allerlaatste moment nog even geregeld bij de uitgeverijen. Zo ook voor Ruud Verschoor... Maar voor Sanders geen enkel probleem, dan blijven we toch wat langer. We hadden zelfs 2 varianten gemaakt zodat ze konden kiezen.

Creatief in Druk, Print & Vormgeving