Laatste Vormgeving Nieuws

Grid List

In Canada hebben ze een lekkernij dat heet 'Beavertail'. Dit zijn een soort van dikke pannenkoeken voorzien van zoete lekkernijen. Deze lekkernij komt naar Nederland onder de naam '(bever) Staart'. Daarvoor hebben we een volledige look/huisstijl mogen ontwikkelen, inclusief verpakking en website. Daar krijg je toch spontaan trek van?

Het maken van een huisstijl is iets heel persoonlijks, je hoopt dat de klant net zo blij reageert als bij het uitpakken van een cadeautje. Hier een logo voor een kledingwinkel/fashion inclusief monogram.

Voor KnipShop Ab & Hans in Papendrecht hebben we het logo mogen restylen/moderniseren. We hebben voor een 'verknipt' logo gekozen in een strakke vormgeving. Daarbij hebben we gezorgd voor afsprakenkaartjes, visitekaartjes, lichtbak en belettering pand.

Sanders verzorgd meerdere keren per jaar de bulletins voor de Oudheidkamer. Niet alleen de opmaak maar ook het drukwerk. De laatste van 2016 was wel héél bijzonder, de maar liefst 92 pagina's tellende bulletin werd zelfs in full colour gedrukt!

Duurzaamheidsfabriek Dordrecht vroeg ons in september hun Beleidsplan digitaal te produceren. Wij zouden Sanders niet zijn als we dit niet gelijk in een mooi jasje zouden gieten

LGH Ridderkerk wilde graag een brochure laten maken dat blijft liggen bij de klanten en niet zo snel de weg naar de prullemand vind. We hebben gekozen voor een 3-luik op A4 formaat. De foto's zijn gemaakt door onze huisfotograaf en ook door ons vormgegeven.

Door gemeente Ridderkerk waren we gevraagd of we de spread in de Blauwkai visueel iets 'spannender' konden opmaken. Aangezien het om de 'Feestdagen' gaat, mag het best wat feestelijker eruit zien. Voor de opsommingen hebben we voor een speelse tijdlijn gekozen en 'Rond de Feestdagen' genoemd. Ook voor de 'Tips' zijn er afzonderlijke icoontjes gemaakt. In de editie ervoor hebben we ook '10 Tips van de Brandweer tijdens de Feestdagen' met eigen gemaakte icoontjes.

9 van de 10x hebben advertenties haast, zij worden op het allerlaatste moment nog even geregeld bij de uitgeverijen. Zo ook voor Ruud Verschoor... Maar voor Sanders geen enkel probleem, dan blijven we toch wat langer. We hadden zelfs 2 varianten gemaakt zodat ze konden kiezen.

Duurzaamheids Fabriek Dordrecht heeft ons afgelopen jaar benadert voor het restylen van hun logo/huisstijl. Dit proces is nog in volle gang. Ondertussen hadden ze wel met SPOED een advertentie nodig voor Leerpark Dordrecht (wat vaak het geval is bij advertenties en zijn wij meer dan gewend). De teksten waren wel wat veel voor advertentiemateriaal, maar dat hebben we prima opgelost.

Creatief in Druk, Print & Vormgeving