Een buitengewone opdracht van een bijzondere klant

Verpakkingen & Dozen

2 aardige heren stappen bij ons binnen met de vraag of we een doos kunnen maken. Niet zo maar een doos, maar een luxe doos, op maat gemaakt.

Als voorbeeld wordt er een iApple iPad doos getoond. Zo moet hij worden, exact dezelfde kwaliteit, in onze huisstijl met het deksel net zo strak sluitend als deze Apple doos. Even op adem komend vervolgde hij... met als inhoud een aantal gebonden boeken en een ruimte om een USB-stick op te bergen. Oja... De doos moet krap sluitend om de boeken komen.

Kunnen jullie dit? ...JA of NEE? Er zit een deadline op, het moet binnen 3 dagen klaar zijn en is héél erg belangrijk voor ons. Had ik al gezegd dat het totaal 3 dozen à 5 gebonden boeken met harde kaft zijn? Het was even stil, we waren verrast, moesten even slikken…… een twijfeling. Wat een vragen, amper tijd om na te denken. Kunnen we dit? Dozen, gebonden boeken……..deadline? De aardige heer in pak riep wederom: kunnen jullie dit? JA of Nee?

De twijfel was weg. We gaan het doen, in eigen huis. Ik riep volmondig JA!

Het was spannend, zeker omdat we dit nooit eerder in eigen huis hadden gedaan. Het resultaat mocht er zijn. Stevig gebonden boeken met harde kaft en strakke dozen met USB-stick opening in de bodem. Keurig op tijd gerealiseerd met als dank een meer dan tevreden klant.

Kunnen we, regelen we, doen we!