Bijzondere offerte in een doos met gebonden boeken

Verpakkingen & Dozen

2 heren betreden ons kantoor met de vraag of we dozen maken. Niet zomaar een doos, een luxe doos, op maat gemaakt.

Als voorbeeld wordt een Apple iPad verpakking getoond. Zo moet hij worden, dezelfde kwaliteit, liefst mooier, in onze huisstijl, het deksel net zo strak sluitend als de Apple doos.

Even op adem komend vervolgde hij; met als inhoud een aantal gebonden boeken en met een ruimte om een USB-stick te bergen. Tja, de doos moet krap sluitend om de boeken komen. Kunnen jullie dit? JA of NEE? Er zit een deadline op, het moet binnen 3 dagen klaar zijn en is héél erg belangrijk voor ons. Had ik al gezegd dat het gaat om totaal 3 dozen à 5 gebonden boeken met harde kaft? We waren even stil, verrast, moesten even slikken, een kleine twijfeling. Wat spervuur van vragen, amper tijd om na te denken. Kunnen we dit? Dozen, gebonden boeken……..deadline? Eén van de heren in pak riep wederom: kunnen jullie dit? JA of Nee?

De twijfel was weg. We gaan dit doen, alles in eigen huis. Het was spannend, zeker omdat we dit nooit eerder hadden gedaan.

Het resultaat mocht er zijn. Stevig gebonden boeken met harde kaft in strakke dozen met USB-stick uitsparing in de bodem. Keurig op tijd gerealiseerd met als dank een meer dan tevreden klant. Kunnen we, regelen we, doen we!