Dat je met een Dopper-fles impact maakt, moge duidelijk zijn. Maar als je daarbij ook nog eens een opvallend kaartje hangt, valt je Dopper-fles helemaal op!
Voor een vakantiehuis op Bonaire, Kas Dushi Bida hebben we deze flessenkaarten mogen verzorgen, geheel in de huisstijl van Dushi Bida.

Lees meer...

Een bakje koffie drinken midden op de golfbaan is natuurlijk al luxe, maar als we daarbij ook nog duidelijk de 1,5 meter regel in acht nemen, dan doe je het helemaal goed! Zo hebben we Piaccino geholpen aan deze stap-pads.

Met deze opvallende vloermatten blijf je met je voetjes op de vloer. Deze vloermatten zijn anti-slip en kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Zeker met de corona voorzorgsmaatregelen zijn er meer mogelijkheden om 'afstand te bewaren' duidelijker te visualiseren. Je kunt ze ook in allerlei vormen (zoals je logo) laten uitsnijden.

Maak het nog duidelijker dat afstand bewaren in deze tijd gewenste is, met deze 'houd afstand tape'. Overal te plakken, met name op de vloer.

Schneider Young Plants vroeg ons banners te maken voor hun planten trolleys. We hebben 3 varianten voor Schneider Young Plants mogen maken, zo kunnen ze mooi de plantjes buiten zetten.

Stempels worden zeker nog gebruikt voor de boekhouding e.d. Bevestigen dat iets ontvangen of betaald is. Zo ook voor Sparreboom, zij zijn verhuisd en hadden nieuwe stempels nodig.

Meer artikelen...