LGH kreeg een nieuwe look en dat moest natuurlijk overal aangepast worden. Door middels van stickers kun je op een snelle manier je logo overal aanpassen, dat maakte het een mooie sticker-klus.

Promotieartikelen komen in allerlei soorten en maten, zo ook deze leuke sjaal voor Stichting Help Eens Een Handje. Geloof het of niet, maar tijdens de Koningsdag was het al een paar jaar behoorlijk fris, dus kwam deze goed van pas!

Over een paar maanden begint het 'promotie-seizoen' weer zoals bureaukalenders e.d. Voordeel van zo'n prachtige bureaukalender is, is dat u het gehele jaar door in zicht bent bij u klanten. Wij maken ze geheel op maat in uw eigen huisstijl.

Voor Grand Café het Gerecht te Dordrecht hebben we als promotiestunt deze stickers ontworpen en geproduceerd. Met een speciale uitsnede valt de sticker extra op. Kleine oplages zeker mogelijk!

In het hartje centrum van Dordrecht bevind zich 'Grand Café Het Gerecht'. Om het pand meer aandacht te geven hebben we kioskvlaggen voor hem gemaakt. Deze vlaggen maken we speciaal voor aan winkelpuien. Door de schuine afloop is de boodschap altijd optimaal zichtbaar!

Meer artikelen...