Tribus Pro heeft een kaartenspel ontwikkeld om op een speelse en uitnodigende manier het gesprek aan te gaan met kinderen/jongeren in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar over het gebruik van 'Social Media'. Het spel is uitvoerig getest door de kinderen uit de praktijk voor jeugd en opvoedhulp en is door Tribus Pro zelf opgemaakt. Drukkerij Sanders heeft het doosje mogen vormgeven en hebben vervolgens deze kaarten en doosjes gedrukt en verwerkt.

Bestellingen via internet is een booming business en we zien een enorme verschuiving daarin kwa drukwerk. Pakbonnen of afleverbonnen worden steeds meer op maat gemaakt naar de wensen van de klant, zodat deze bonnen in hun logistieke systeem past. Voor de Bloemenjungle bijvoorbeeld zijn de pakbonnen voorzien van een boorgat, rillijn en 2 scheurlijnen. Zo heb je een bloemenkaartje / niet thuis kaartje / verzorgingstips en een overzicht van de bestelling allemaal op 1 pakbon/afleverbon. Maar wat dacht je van afleverbonnen die ook gelijk als retourstickers kunnen fungeren. We voorzien ze bijvoorbeeld van een slitlijn op stickermateriaal op een bepaalde positie, zodat als de gewenste gegevens gelijk goed op de juiste plek staan.

Voor een energiebedrijf mogen we regelmatig deze labels maken. Ze zijn gestanst in een specifiek label-vorm, voorzien met een oogring en afgewerkt met een touwtje. We kunnen deze labels in elk gewenste formaat/vorm maken die u wenst, d.m.v. het vervaardigen van een specifieke stansvorm.

Voor Coenen maken we om de 2 jaar een grote bureaukalender, ook beter bekend als de bureau-onderleggers waar je lekker op kunt krabbelen. Zo heb je 2 vliegen in één klap, of misschien wel 3, kalender, onderlegger en notitieblok in één!

Meer artikelen...