Al onze Specials

Met deze extra opvallende veiligheidslabels werk je extra veilig. Voorzien van afgesneden hoeken, een oogring en afgewerkt met een touwtje. We kunnen elk gewenst formaat en vorm maken.

LGH kreeg een nieuwe look en dat moest natuurlijk overal aangepast worden. Door middels van stickers kun je op een snelle manier je logo overal aanpassen, dat maakte het een mooie sticker-klus.

Promotieartikelen komen in allerlei soorten en maten, zo ook deze leuke sjaal voor Stichting Help Eens Een Handje. Geloof het of niet, maar tijdens de Koningsdag was het al een paar jaar behoorlijk fris, dus kwam deze goed van pas!

Over een paar maanden begint het 'promotie-seizoen' weer zoals bureaukalenders e.d. Voordeel van zo'n prachtige bureaukalender is, is dat u het gehele jaar door in zicht bent bij u klanten. Wij maken ze geheel op maat in uw eigen huisstijl.

Voor Grand Café het Gerecht te Dordrecht hebben we als promotiestunt deze stickers ontworpen en geproduceerd. Met een speciale uitsnede valt de sticker extra op. Kleine oplages zeker mogelijk!

Foodtrucks zijn nu helemaal HOT en ook daar komt de benodigde drukwerk bij kijken. Wat dacht je van bijvoorbeeld menuposters e.d. We kunnen alles voor je verzorgen. We hebben voor Canadian Streetfood niet een logo mogen maken, maar ook de bekende onderleggers voor een bakje 'Poutin'.

Tribus Pro heeft een kaartenspel ontwikkeld om op een speelse en uitnodigende manier het gesprek aan te gaan met kinderen/jongeren in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar over het gebruik van 'Social Media'. Het spel is uitvoerig getest door de kinderen uit de praktijk voor jeugd en opvoedhulp en is door Tribus Pro zelf opgemaakt. Drukkerij Sanders heeft het doosje mogen vormgeven en hebben vervolgens deze kaarten en doosjes gedrukt en verwerkt.

Rond de feestdagen wil je tegenwoordig een extra attentie aan je relaties geven, waarmee je in het afgelopen jaar fijn mee hebt samengewerkt. Zo hebben we voor Medir wijnflestasjes mogen regelen met een bijpassende kerstkaart en kerstlabel voor rond de hals van de fles wijn.

In het hartje centrum van Dordrecht bevind zich 'Grand Café Het Gerecht'. Om het pand meer aandacht te geven hebben we kioskvlaggen voor hem gemaakt. Deze vlaggen maken we speciaal voor aan winkelpuien. Door de schuine afloop is de boodschap altijd optimaal zichtbaar!

Creatief in Druk, Print & Vormgeving