Met m'n handen in de aarde

Banners & Posters

Hier sta ik, met onze 'dikke-papzak' Frans de Franse Bulldog. Ik en dieren, ik kan niet zonder ze. Heb ook een enorme empathie voor dieren, van klein tot groot, het maakt mij niet uit. Of het nu een slak is, of een zwaan. Zo hebben we gisteren nog een baby-zwaan gered en vorig jaar een kauwtje dat helemaal uitgedroogd was.

Ik ben ook niet bang voor dieren, ook de kleine insecten niet, bijen, spinnen en de muizen e.d., het maakt mij niet uit (behalve de kakkerlakken; GADVER!).
Dat we goed voor de natuur moeten zijn, mag zeker een feit zijn, want we zien zelfs de kleine beestjes verdwijnen...

En dan kom je in contact met Soil Heroes. Soil Heroes biedt een eerlijk ketenmodel voor pro-natuurboeren om geld te verdienen met de ecosysteemdiensten. En stelt boeren en consumenten in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan het oplossen van enkele van 's werelds meest urgente problemen. Eind 2019 was dit, dat we in contact met Bert Mulder kwamen via Marco Sanders, en had met spoed visitekaartjes nodig - en zo geschiede.

Begin 2000 had Bert Mulder weer een spoedklus, nu ging het om een buitenbord tbv een project 'proeftuin', of we dat even snel konden regelen - en nee, er was nog geen ontwerp voor... "Tuurlijk Bert, dat regelen we toch voor je!".
Prachtige foto's heb ik toen voorbij zien komen, waar ik helemaal blij van werd, bloemetjes, vlinders, dikke wormen etc. die de aarde ook nodig heeft om gezond te blijven.
Sowieso heb ik ook een zwak voor boeren (het is keihard werken op een boerderij) en koeien, Kees en ik zijn nog getrouwd op het platteland praktisch tussen de koeien!

Inmiddels is Bert niet meer werkzaam bij Soil Heroes, maar hij heeft zijn opvolgster goed geïnstrueerd en daar zijn we maar wat blij mee!
Vaak bij een overdracht heb je te maken met andere connecties en kun je je contacten kwijt raken, gelukkig is dat hier niet het geval.
We hebben met Emma Crasnier, Mellany Klompe-Vonk en Inge van Lankveld 🌿 ook prima contact en dat is goud waard.
Of het nu in het Engels is of in het Nederlands, dat maakt ons niets uit, we regelen het gewoon.

Gisteren hebben we ze met spoed geholpen met rollup banners en 7-luik flyers, dat is het voordeel als je alles in huis hebt en je snel kan schakelen.

Ladies of Soil Heroes en Bert, thank you for your trust.
We are always there to help you out!

#innovation #project #thankyou #empathie #grafischevormgeving #ontwerp #rollup #sign