Hier sta ik, met onze 'dikke-papzak' Frans de Franse Bulldog. Ik en dieren, ik kan niet zonder ze. Heb ook een enorme empathie voor dieren, van klein tot groot, het maakt mij niet uit. Of het nu een slak is, of een zwaan. Zo hebben we gisteren nog een baby-zwaan gered en vorig jaar een kauwtje dat helemaal uitgedroogd was.

Lees meer...

FN Steel vroeg ons of we ook 'moodboards' konden maken. Tuurlijk kunnen we dat! Na een bezoek met een stapeltje foto's hebben we gezorgd dat het geheel in de stijl van FN Steel werd vormgegeven. Dolenthousiast werden er gelijk meerdere moodboards besteld in verschillende formaten. Toch weer een knap staaltje vakwerk!

Goed nieuws voor de ongeveer 27.000 fysiotherapeuten in Nederland. Zij mogen op korte termijn weer meer patiënten gaan ontvangen. Zo ook voor Bakker & Bouter Fysio te Ridderkerk. Uiteraard met de benodigde voorzorgsmaatregelen die we duidelijk op een poster hebben opgemaakt.

Volgens de Nederlandse maatregelen tegen het coronavirus dienen we 1,5 meter afstand te bewaren. Sanders helpt je hierbij dit duidelijk te maken.

Meer artikelen...