Kregen we vanochtend een telefoontje dat we praktisch als enige in Nederland, kleine oplages foodsafe kunnen produceren. Dat verraste ons wel enigszins. Hier een voorbeeld van foodsafe folders die we vorige week hebben mogen produceren en zijn ook nog eens foodsafe zijn gelamineerd.

Binnenkort een feestje, huwelijk of op zoek naar een originele cadeaubon? Wat dacht je van deze z.g.n. 'boarding passes' incl. bijpassend hoesje. Een zeer originele manier om je feest of cadeautje de extra aandacht te geven die het verdient.

We doen het de laatste jaren erg goed in stickers. Zo is er ook steeds meer vraag naar keurringsstickers. Heb je behoefte aan een goedkeuring van Sanders? Neem dan contact met ons op, wij maken keuringsstickers in elk gewenste kleur, formaat en uitvoering.

Een cursus volgen werkt toch het prettigst met een visueel boekwerk voor je, volgens studies schijn je dan toch ook de meeste informatie op te nemen. We kunnen ze in allerlei soorten en aantallen voor je produceren.

Snel en gehoekt (ronde hoekjes wel te verstaan), hebben we deze visitekaartjes verzorgd voor Techniek Specialist. Zo breng je je visitekaartje net iets beter onder de aandacht, zeker als ze ook nog eens mat gelamineerd zijn.

Even snel een paar offertemappen nodig, ook dat kunnen we voor je regelen. Deze is voorzien van een extra flap aan de binnenzijde, waar je je visitekaartje gelijk kwijt kunt. Zo presenteer je netjes die belangrijke offerte of andere informatie.

Meer artikelen...