In deze onwerkelijke periode worden de meest simpele dingen het meeste gewaardeerd. Zo versturen we massaal weer kaarten per post om iemand een hart onder de riem te steken of te danken voor hun inzet. Je kunt dit met een standaard kaart doen, maar je kunt het ook in geheel eigen huisstijl laten doen, zoals we dat voor Intero hebben mogen maken.

Rutte praat Nederland vandaag bij over coronacrisis, mogelijke versoepeling maatregelen. Er wordt al heel normaal gesproken over een 'nieuw normaal'. En wat is die '1,5 meter-maatschappij' waarover Rutte sprak? 'Dit is voor de lange termijn'. Bij Sanders helpen we je daarbij dit duidelijk naar buiten toe te communiceren.

Na de persconferentie van minister-president Mark Rutte in het kader van corona van 21 april j.l. kunnen we niet anders zeggen dan: "Houd vol". Stuur bijvoorbeeld dit leuke kaartje.

Kregen we vanochtend een telefoontje dat we praktisch als enige in Nederland, kleine oplages foodsafe kunnen produceren. Dat verraste ons wel enigszins. Hier een voorbeeld van foodsafe folders die we vorige week hebben mogen produceren en zijn ook nog eens foodsafe zijn gelamineerd.

Binnenkort een feestje, huwelijk of op zoek naar een originele cadeaubon? Wat dacht je van deze z.g.n. 'boarding passes' incl. bijpassend hoesje. Een zeer originele manier om je feest of cadeautje de extra aandacht te geven die het verdient.

We doen het de laatste jaren erg goed in stickers. Zo is er ook steeds meer vraag naar keurringsstickers. Heb je behoefte aan een goedkeuring van Sanders? Neem dan contact met ons op, wij maken keuringsstickers in elk gewenste kleur, formaat en uitvoering.

Meer artikelen...