Een cursus volgen werkt toch het prettigst met een visueel boekwerk voor je, volgens studies schijn je dan toch ook de meeste informatie op te nemen. We kunnen ze in allerlei soorten en aantallen voor je produceren.

Snel en gehoekt (ronde hoekjes wel te verstaan), hebben we deze visitekaartjes verzorgd voor Techniek Specialist. Zo breng je je visitekaartje net iets beter onder de aandacht, zeker als ze ook nog eens mat gelamineerd zijn.

Even snel een paar offertemappen nodig, ook dat kunnen we voor je regelen. Deze is voorzien van een extra flap aan de binnenzijde, waar je je visitekaartje gelijk kwijt kunt. Zo presenteer je netjes die belangrijke offerte of andere informatie.

Niet alleen de wagens van MRT gaan snel, ook Drukkerij Sanders levert snel; van 0 tot 100 visitekaartjes binnen een dag!

Wist je dat we 'Food Safe' digitaal drukwerk kunnen leveren? Ideaal ook voor kleine oplages, zoals deze handleidingen voor limesqueezers. Deze zijn ook nog eens gerild/gevouwen.

Onze inkt-toners die we gebruiken zijn geurloos, smaakloos en zijn goedgekeurd als ze in contact komen met voedselwaar. Ook het papiersoort waar we op produceren is gecertificeerd.

Drukwerk kun je overal bestellen, maar wij onderscheiden ons door specialistisch grafisch vakwerk. Sanders gaat altijd een stap verder. Zo ook voor Rolls-Royce. Het verzoek was een gecombineerde brochure/offertemap, inclusief infovellen en visitekaartjes, digitaal uitgevoerd ivm kleine oplage.

Meer artikelen...