Tranen in je ogen!

Personaliseren

Als je dochter gaat trouwen en je hebt een drukkerij (dat praktisch bijna alles kan maken), pak je flink uit! En dat hebben we natuurlijk gedaan.
Het thema was ‘Festival-Wedding’, er was een stevige (rock) band ingehuurd, een passende festival locatie en wij zorgde voor een originele uitnodiging.

Geheel in eigen stijl ontworpen, met een logo (a-la Coachella stijl) en passende huisstijl ontwikkeld. We hadden vorig jaar al ‘Save-the-Date’ kaarten verstuurd in dezelfde uitstraling met een passende website opgezet.

De uitnodiging was in de vorm van flyer, voorzien van gepersonaliseerde tickets, en een perforatie- stans- + rilvorm.

De enveloppen hebben we ook geheel in passende formaat gemaakt, gepersonaliseerd en afgewerkt met een koordsluiting. Daarbij eigen gemaakte postzegels (oké, ietwat aan de grote maat, maar wel in hun stijl).

Daarbij hebben we ook nog polsbandjes gemaakt en keycords in dezelfde Festival Wedding stijl van Henk en Brigit.

Afgelopen woensdag zijn ze op de bus gegaan en donderdag lagen ze bij de genodigde in de bus. En wat een geweldige reacties hebben we mogen ontvangen, waar je dan tranen in je ogen van krijgt…

Maar ook van de volgende dag toen de persconferentie kwam van Premier Rutte. Ja ook nu hebben we tranen in onze ogen, maar dan om andere redenen.