Als je dochter gaat trouwen en je hebt een drukkerij (dat praktisch bijna alles kan maken), pak je flink uit! En dat hebben we natuurlijk gedaan.
Het thema was ‘Festival-Wedding’, er was een stevige (rock) band ingehuurd, een passende festival locatie en wij zorgde voor een originele uitnodiging.

Lees meer...

Digitale drukwerkproduktie is ideaal voor gepersonaliseerd en genummerd werk. Denk bijvoorbeeld aan genummerde loten, toegangsbewijzen, kadebonnen, certificaten enz.

De Oudheidkamer Ridderkerk viert dit jaar hun jaar 50 jaar en hebben ons gevraagd een uitnodigingskaart te ontwerpen en drukken. De bijbehorende enveloppen te personaliseren en postklaar te maken. Vandaag lag onze uitnodiging op de deurmat.  Toch bijzonder leuk om je eigen werk dan weer via de post binnen te krijgen. Een traditioneel gedrukte uitnodiging heeft, ondanks alle prachtige digitale  technieken en toepassinge, veel meer attentiewaarde en is bovendien heel persoonlijk.

Al jaren mag Sanders divers drukwerk verzorgen voor Leemberg. Toen ze een nieuw pand gingen bouwen en de verhuisdozen klaar stonden werd Sanders snelle hulp ingeroepen voor het verzorgen van Uitnodigingen in een vorm van een verhuisbericht. Sanders ontzorgt, geheel ingestoken en op de bus gedaan.