Print Stories

Het blijft iets bijzonders, de geboorte van een kind. Zeker bij je eigen kleinkind ben je als drukkerij zijnde verplicht om iets moois te maken.

Digitale drukwerkproduktie is ideaal voor gepersonaliseerd en genummerd werk. Denk bijvoorbeeld aan genummerde loten, toegangsbewijzen, kadebonnen, certificaten enz.

De Oudheidkamer Ridderkerk viert dit jaar hun jaar 50 jaar en hebben ons gevraagd een uitnodigingskaart te ontwerpen en drukken. De bijbehorende enveloppen te personaliseren en postklaar te maken. Vandaag lag onze uitnodiging op de deurmat.  Toch bijzonder leuk om je eigen werk dan weer via de post binnen te krijgen. Een traditioneel gedrukte uitnodiging heeft, ondanks alle prachtige digitale  technieken en toepassinge, veel meer attentiewaarde en is bovendien heel persoonlijk.

Een cursus volgen werkt toch het prettigst met een visueel boekwerk voor je, volgens studies schijn je dan toch ook de meeste informatie op te nemen. We kunnen ze in allerlei soorten en aantallen voor je produceren.

Snel en gehoekt (ronde hoekjes wel te verstaan), hebben we deze visitekaartjes verzorgd voor Techniek Specialist. Zo breng je je visitekaartje net iets beter onder de aandacht, zeker als ze ook nog eens mat gelamineerd zijn.

Even snel een paar offertemappen nodig, ook dat kunnen we voor je regelen. Deze is voorzien van een extra flap aan de binnenzijde, waar je je visitekaartje gelijk kwijt kunt. Zo presenteer je netjes die belangrijke offerte of andere informatie.

Doek en ontwerp hebben we mogen maken voor Digizone voor boven zijn pand. Het doek is voorzien van ringen voor stormfix spanners. Zo kan het doek wel tegen een (wind)stootje.

Ieder jaar verzorgen we voor het Bluezy Blues Festival niet alleen al het drukwerk, maar ook alle expo materialen zoals banners en een frames zoals deze met een duidelijke vermelding van de nooduitgang.

Met deze rollups, geheel opgemaakt in passende stijl kom je zeker goed voor de dag, waar je ook staat.

Creatief in Druk, Print & Vormgeving