Print Stories

Het blijft iets bijzonders, de geboorte van een kind. Zeker bij je eigen kleinkind ben je als drukkerij zijnde verplicht om iets moois te maken.

Digitale drukwerkproduktie is ideaal voor gepersonaliseerd en genummerd werk. Denk bijvoorbeeld aan genummerde loten, toegangsbewijzen, kadebonnen, certificaten enz.

De Oudheidkamer Ridderkerk viert dit jaar hun jaar 50 jaar en hebben ons gevraagd een uitnodigingskaart te ontwerpen en drukken. De bijbehorende enveloppen te personaliseren en postklaar te maken. Vandaag lag onze uitnodiging op de deurmat.  Toch bijzonder leuk om je eigen werk dan weer via de post binnen te krijgen. Een traditioneel gedrukte uitnodiging heeft, ondanks alle prachtige digitale  technieken en toepassinge, veel meer attentiewaarde en is bovendien heel persoonlijk.

In deze onwerkelijke periode worden de meest simpele dingen het meeste gewaardeerd. Zo versturen we massaal weer kaarten per post om iemand een hart onder de riem te steken of te danken voor hun inzet. Je kunt dit met een standaard kaart doen, maar je kunt het ook in geheel eigen huisstijl laten doen, zoals we dat voor Intero hebben mogen maken.

Rutte praat Nederland vandaag bij over coronacrisis, mogelijke versoepeling maatregelen. Er wordt al heel normaal gesproken over een 'nieuw normaal'. En wat is die '1,5 meter-maatschappij' waarover Rutte sprak? 'Dit is voor de lange termijn'. Bij Sanders helpen we je daarbij dit duidelijk naar buiten toe te communiceren.

Na de persconferentie van minister-president Mark Rutte in het kader van corona van 21 april j.l. kunnen we niet anders zeggen dan: "Houd vol". Stuur bijvoorbeeld dit leuke kaartje.

FN Steel vroeg ons of we ook 'moodboards' konden maken. Tuurlijk kunnen we dat! Na een bezoek met een stapeltje foto's hebben we gezorgd dat het geheel in de stijl van FN Steel werd vormgegeven. Dolenthousiast werden er gelijk meerdere moodboards besteld in verschillende formaten. Toch weer een knap staaltje vakwerk!

Goed nieuws voor de ongeveer 27.000 fysiotherapeuten in Nederland. Zij mogen op korte termijn weer meer patiënten gaan ontvangen. Zo ook voor Bakker & Bouter Fysio te Ridderkerk. Uiteraard met de benodigde voorzorgsmaatregelen die we duidelijk op een poster hebben opgemaakt.

Volgens de Nederlandse maatregelen tegen het coronavirus dienen we 1,5 meter afstand te bewaren. Sanders helpt je hierbij dit duidelijk te maken.

Creatief in Druk, Print & Vormgeving