Print Stories

Het blijft iets bijzonders, de geboorte van een kind. Zeker bij je eigen kleinkind ben je als drukkerij zijnde verplicht om iets moois te maken.

Digitale drukwerkproduktie is ideaal voor gepersonaliseerd en genummerd werk. Denk bijvoorbeeld aan genummerde loten, toegangsbewijzen, kadebonnen, certificaten enz.

De Oudheidkamer Ridderkerk viert dit jaar hun jaar 50 jaar en hebben ons gevraagd een uitnodigingskaart te ontwerpen en drukken. De bijbehorende enveloppen te personaliseren en postklaar te maken. Vandaag lag onze uitnodiging op de deurmat.  Toch bijzonder leuk om je eigen werk dan weer via de post binnen te krijgen. Een traditioneel gedrukte uitnodiging heeft, ondanks alle prachtige digitale  technieken en toepassinge, veel meer attentiewaarde en is bovendien heel persoonlijk.

Kregen we vanochtend een telefoontje dat we praktisch als enige in Nederland, kleine oplages foodsafe kunnen produceren. Dat verraste ons wel enigszins. Hier een voorbeeld van foodsafe folders die we vorige week hebben mogen produceren en zijn ook nog eens foodsafe zijn gelamineerd.

Binnenkort een feestje, huwelijk of op zoek naar een originele cadeaubon? Wat dacht je van deze z.g.n. 'boarding passes' incl. bijpassend hoesje. Een zeer originele manier om je feest of cadeautje de extra aandacht te geven die het verdient.

We doen het de laatste jaren erg goed in stickers. Zo is er ook steeds meer vraag naar keurringsstickers. Heb je behoefte aan een goedkeuring van Sanders? Neem dan contact met ons op, wij maken keuringsstickers in elk gewenste kleur, formaat en uitvoering.

R&R Hoveniers vroeg ons een mooi gevelbord te maken dat wel opvalt. Geheel in passende stijl, zodat je door de bomen het bord ziet.

Doek en ontwerp hebben we mogen maken voor Digizone voor boven zijn pand. Het doek is voorzien van ringen voor stormfix spanners. Zo kan het doek wel tegen een (wind)stootje.

Ieder jaar verzorgen we voor het Bluezy Blues Festival niet alleen al het drukwerk, maar ook alle expo materialen zoals banners en een frames zoals deze met een duidelijke vermelding van de nooduitgang.

Creatief in Druk, Print & Vormgeving