U wilt een mooie website die makkelijk te onderhouden is en goed geïndexeerd kan worden door Google. Dat kan bij SANDERS WEBBYZ! Wij maken een design die is afgestemd op uw huisstijl, wensen en activiteiten. We plaatsen uw website op het internet en zorgen, indien van toepassing, voor een domeinnaam en registratie. U bent verzekerd van een professionele website die u na oplevering zelf makkelijk, zonder kennis van programmeren of HTML, kunt onderhouden. Bij oplevering van de website krijgt u van ons een mini cursus aangeboden. U kunt direct aan de gang met het wijzigen of toevoegen van tekst, foto’s of pagina's. Ziet u het niet zitten om zelf uw site te onderhouden, dan doen wij dit toch gewoon voor u. Supersnel en voor een vriendelijke prijs.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

Een Content Management System (CMS) maakt het mogelijk om de content van een website eenvoudig te beheren. Een CMS bestaat uit componenten waarmee snel en effectief professionele websites ontwikkeld kunnen worden. Door een CMS te gebruiken kan de doorlooptijd (en dus de kosten) voor het ontwikkelen van een website aanzienlijk worden teruggebracht. Vooral omdat er bestaande templates van hoge kwaliteit gebruikt worden en hierdoor nauwelijks of geen maatwerk nodig is. Sanders Webbyz is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites op basis van Joomla!™

WAT IS JOOMLA™

Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), die mogelijkheid biedt om websites en krachtige online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en de vele beschikbare uitbreiding extensies, behoort Joomla! wereldwijd tot een van de meest populaire website pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket. U bespaard hierdoor op een duur alternatief CMS systeem.

RESPONSIVE DESIGN

Een website die gebruiksvriendelijk is voor tablets en smartphones wordt een responsive website genoemd. Dit betekent dat de site goed leesbaar is op elk apparaat. Websites met een responsive design passen zich automatisch aan naar het schermformaat van het gebruikte apparaat. Als u iets aanpast op een responsive website dan is deze wijziging direct te zien op een computer of smartphone, op beide beeldschermen en in de juiste verhoudingen. De websites die SANDERS WEBBYZ levert zijn standaard gebouwd met responsive design.

 

WAAROM JOOMLA!™

•Modulaire opbouw

•Eenvoudig te beheren

•Gebruikersrechten toekennen 

•Groot aantal templates beschikbaar

•Template design aan te passen op uw huisstijl

•Geoptimaliseerd voor zoekmachines

•op alle schermgroottes goed vertoond

•Mobiele responsive

•Formulieren modules

•Meertaligheid

•Beveiligde toegang of delen hiervan

 

WAAR STAAN WIJ VOOR!

SANDERS WEBBYZ combineert klantgerichtheid met een soepele service. Met ruim 40 jaar ervaring in de media industrie en onze knowhow in Joomla!™, ontwikkelen we voor u een prachtig functionele website. Wij houden van ontspannen zaken doen. Korte lijnen en daardoor snel schakelen, daar gaan we voor!

U bent geïnteresseerd geraakt? Vraag hier dan vrijblijvend een offerte.

U heeft al een bestaande Joomla!™ website en wilt uitbreiding of een nieuwe look? Misschien uw verouderde HTML-website aan een nieuw jasje toe? Een prachtige gelegenheid om nu over te stappen naar Joomla!™ In beide gevallen staan we te trappelen om te beginnen.

JOOMLA! UPGRADE!

Werkt u nog steeds met een Joomla! 1.0, 1.5, of 2.5 website? Vraag nu een offerte voor een upgrade naar Joomla! 3.4.