Onze Top Papiersoorten

Grid List

PlanoSuperior® is een hoogwaardig houvrij offsetpapier en -karton op basis van eucalyptus pulp.

Conqueror CX22 is een houtvrij ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een zeer glad oppervlak, in verschillende wittinten.

Bio Top 3® next is een natuurwit, houtvrij ongestreken premium papier en karton, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers.

BalanceSilk® is een recycled, helderwit gestreken papier en karton met een zijdemat oppervlak.

Chromolux® Pearl is een eenzijdig cast-coated karton, met een gladde, parelmoer voorzijde en een witte licht gestreken achterzijde.

FocusArt® Natural is een houtvrij, natuurwit gestreken papier en karton, met een mat, niet-reflecterend oppervlak en een hoge opdikking (1.3).

Rainbow® Preprint is houtvrij, gekleurd, ongestreken papier en karton met een mat oppervlak en beschikbaar in 26 kleuren.

PlanoPlus® is een houtvrij, wit, ongestreken offset papier met een goede stijfheid en opdikking.

Formosa is een eenvoudig ongestreken, authentiek, gerecycleerd en prima bedrukbaar no-nonsense papier.

Voor sommige opdrachten zijn een andere aanpak en speciaal papier nodig om het doel te bereiken.

Fasson® Coverall is houtvrij hoogglanzend machinegestreken zelfklevend opaakpapier voor correctiestickers.

YUPO® TAKO betekent Octopus in het Japans en is een zelfhechtende polypropyleen wat werkt volgens het zuignapjesprincipe.

Met zijn 4 natuurlijk witte tinten en 2 verschillende oppervlakken is Lessebo Design ondertussen in de lage landen net zo’n klassieker als in Zweden.

Fluweel is een natuurlijk wit ongestreken papier met een warme, uiterst zachte touch. Met zowel opdikking 1.5 als opdikking 1.8

Double Thick Reveal Card is een nieuw en origineel product. Het papier is vooraf belijmd en laat zich recto/verso bedrukken.

BalancePure® Preprint is een recycled helderwit ongestreken preprint papier, gemaakt van 100% recyclede vezels.

CyclusPrint® is een natuurwit, gestreken recycled papier en karton, met een mat oppervlak, gemaakt van 100% post-consumer gebruikt papier.

Bent u op zoek naar 100% recycled papier met hoge witheid. Zoek niet langer!!

MultiCopy®Original is een houtvrij, hoogwit, multifunctioneel kantoorpapier. MultiCopy® Original is een consistente kwaliteit die perfect verwerkbaar is op alle soorten kantoormachines en staat garant voor uitstekende resultaten. MultiCopy® Original is gemaakt met de ColorLok-technologie dat een betere afdrukkwaliteit, snellere droogtijd en consistente, betrouwbare afdrukken garandeert. Naast cutsize formaten (A4 / A3), is MultiCopy® Original ook verkrijgbaar in folioformaat vellen voor preprint doeleinden. MultiCopy® Original is FSC gecertificeerd, voorzien van het Nordic Swan en het EU Eco-label en wordt geproduceerd van TCF pulp.

 

    

White label

White label is een standaard kantoorpapier. White label is uitstekend verwerkbaar op elke printer.

Data Copy papier kunt u werkelijk overal voor inzetten. Of het nu gaat om inkjet of laser, om kleur of zwart-wit. Dit papier blijft bij elke printklus presteren, in elke machine,
dag in dag uit. DataCopy biedt u een simpele, gebruiksvriendelijke printoplossing.

  • Fantastische kleuren en probleemloze prestaties tijdens al uw printklussen en op al uw kantoorapparatuur.
  • Met FSC® certificering en EU Ecolabel. Bovendien zorgt Data Copy dankzij de ColorLok technologie voor nóg betere printresultaten.

Gmund Cotton is een houtvrij, wit en gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een hoge opdikking (2.0) en een mat oppervlak.

Gmund Savanna Wood is een houtvrij omslagkarton met een houtstructuur in verschillende warme tinten.

Natural Evolution Recy is een deels recycled, mat-gepigmenteerd tekst- en omslagpapier met een goede stijfheid en opaciteit en een natuurlijk, zacht oppervlak.

Teslin® is een wit, ongestreken polyethyleen materiaal met een mat oppervlak.

Tyvek® Classic is een helderwit, synthetisch materiaal met een zijdezacht oppervlak, gemaakt van pure polyethyleen verzels.

YUPO® FEB is een helderwit, synthetisch materiaal gemaakt van polypropyleen en is bi-dimensioneel georiënteerd.

MultiCard® 2S kenmerkt zich door een hoge witheid en egaal silk oppervlak. Dit garandeert een perfecte bedrukbaarheid en een uiterst natuurgetrouwe weergave.

FocusCard® High White is een houtvrij glad natuurkarton. Het is hoogwit en heeft een hoge opaciteit en stijfheid.

Creatief in Druk, Print & Vormgeving