Meer Drukwerk

Na de nieuwjaarsreceptie op het gemeentehuis van Ridderkerk, kregen de gasten een mooi setje ansichtkaarten mee om te bedanken voor hun komst. Deze set van 8 kaarten hebben we keurig in een transparante envelopje gestoken, zodat het geheel toch een leuk presentje werd om mee te geven.

Voor het keuren van hun apparaten verhuur wilde Kwint graag posters laten maken voor hun klanten, voorzien met de betreffende informatie. Aangezien deze posters veelal in een werkplaats worden opgehangen, leek het ons slim om de posters mat te lamineren - zodat ze wel tegen een stootje kunnen. Het geeft ook een extra chique effect.

Jan & Monique hebben Slijterij van der Staaij overgenomen en hadden nieuwe visitekaartjes nodig. De visitekaartjes die ze al hadden vonden niet erg representatief, ze waren vrij donker/somber kwa lay-out. We hebben hebben een volledig nieuw concept ernaast gelegd en ze waren gelijk verkocht!

Rijksoverheid heeft groen licht gegeven dat Nederlanders met vakantie mogen, dus poets je camper of caravan maar weer op en rij richting route du soleil! Deze 'Camper Introductie Dagen' flyers zijn vlak voor de corona-virus gedrukt, maar kan nu gelukkig weer van toepassing zijn.

Ook klanten die een beetje 'dwars' zijn, zijn van harte welkom bij Sanders. Wat dacht je van een A4 oblong brochure, zo val je altijd op in de massa.

BARTEC in Ridderkerk is een trouwe klant van Sanders Creatief.

Creatief in Druk, Print & Vormgeving